Onderhoud en Restauratie

Na aanschaf is goed onderhoud of restauratie van uw auto bij ons in goede handen. Voor elke Citroën-rijder bieden we speciale pakketten waarbij u kunt kiezen voor verschillende vormen van onderhoud en/of restauratie. Passend bij uw wensen en budget. Als u een auto zoekt die u helemaal zelf wil gaan restaureren, is dat natuurlijk ook mogelijk. U kiest de auto en zorgt zelf voor transport naar waar u de auto wilt hebben.

Servicepakket 1

"Gekeurd de weg op!"

 

In dit geval zorgen wij ervoor dat – op basis van een prijsopgave vooraf – de auto klaargemaakt wordt voor de weg. Dat houdt in: APK-keuring, kleine beurt, essentiële controles van vitale functies van de auto (remmen, verlichting etc.) Tevens aanbevelingen t.a.v. onderhoud en mogelijke vervanging van onderdelen. Eventuele herkeuring van de auto door de RDW (tenaamstelling of herkeuring na verwijderen LPG) dient u zelf te verzorgen.


Servicepakket 2

"De Grote Beurt!"

Wij nemen de auto van uw keuze uitgebreid onder de loep en stellen een rapport op met werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om uw auto in technisch optimale staat te brengen.

Denk daarbij aan het preventief vervangen van distributieriem, kleppen stellen, koppeling, uitlaat, banden, etc. In samenspraak met u leggen we vast welke werkzaamheden prioriteit hebben en welke in een later stadium uitgevoerd kunnen worden. Zo houdt u zicht op de investeringen die u voor uw CX over hebt.

 

 


Servicepakket 3

Deel-/Restauratie

 

Met deze meest uitgebreide optie bieden wij u als specialist de mogelijkheid om de CX van uw keuze in topstaat te brengen. In overleg met u bepalen we of dat te realiseren is met een deelrestauratie of volledige restauratie. Uiteraard heeft u dan dé kans om uw auto geheel naar eigen wens, kleur en opties samen te stellen. Van tevoren stellen we met u vast wat u van ons verwacht en wat wij van u mogen verwachten.